суббота, 6 сентября 2008 г.

Бокс. Кличко - Пітер

Поєдинок Володимира проти Сема Пітера був дуже важливий. Пітер важкий супротивник, з сильним ударом, але Володя провів його дуже гарно, з чудовим й продуманим сценарієм. Тепер доля звела його в поєдинку з Віталієм Кличко, скажем так Пітер змінився в кращий бік, став більш виваженим, технічнішим, та й удар нікуди не дівся. 11 жовтня Пітер та Віталій зустрінуться в поєдинку, а 5 вересня вони пересіклись на словесному поєдинку.
"Схоже, що ти нервуєш, раз прийшов на прес-конференцію в оточенні таких величезних охоронців, не хвилюйся, ми не битимемося до бою. Я на тебе не нападу". - Віталій Кличко.

Пітер марить перемогою, щоб добратись до реваншу з Кличком молодшим... "Віталій кращий за Володимира боксер, але і я став сильнішим. Я доведу, що наразі єдиний справжній чемпіон у надважкій вазі. Повертаючись на ринг в поєдинку проти мене, Віталій робить велику помилку."

В "поєдинці поглядів" виграв Віталій, маю надію що так буде й у реальною поєдинку. Чекаю на 11 жовтня з великим бажанням побачити гарний бокс, тим паче що обидва боксери завірили що більше половини з відведеного часу поєдинок не пройде....

Комментариев нет: